Hoe strak moet een skischoen zitten?

Skischoen Zooltje verwarmd en in bedrijf

Hoe strak moet een skischoen zitten?

Wij hebben het wel eens over dat de skischoenen zitten als pantoffels. Zo voelt het voor ons wel aan. In het verleden hadden wij ook elk jaar weer het probleem dat de skischoenen niet goed zaten, knellen of zelfs ieder 2 uur ze toch echt uit moesten. Dat tijdperk zijn wij voorbij, nu we de skischoenen op maat laten maken.

Ook wordt vaak de vraag gesteld: hoe strak moet een skischoen zitten. Daar hebben we natuurlijk een expert bijgehaald in de persoon van Gert van den Berg.

Je skischoen zit nooit echt helemaal comfortabel, maar je kan er natuurlijk wel voor zorgen dat ‘ie zo lekker mogelijk zit. Hoe zorg je hiervoor? Bekijk de video!

Voor meer informatie of vragen neem contact op met:

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...