Hoe winters zijn de skigebieden vandaag VIDEO

Brixental Westendorf 15 nov 2019

Hoe winters zijn de skigebieden vandaag? Jullie hebben al een bericht kunnen lezen dat er best wel wat scholen vandaag dicht zijn gegaan vanwege de overvloedige sneeuw die er gevallen is. Ook vanuit Kaprun kregen we berichten binnen dat ook het weer hier vandaag spelbreker was. Wel is er weer wat sneeuw gevallen…. maar hoe het in de andere gebieden er aan toe is. Kijk de webcam video en zie zelf hoe winters het hieronder is.

Ellmau 15 nov 2019

Krijg jij net als ons ook weer zin om op wintersport te gaan. Nog niets geboekt. Bekijk onze accommodatiepagina eens. Wie weet zit er wel iets voor je bij.

Hohe Salve 15 nov 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...