Hoe WIT is het na de sneeuwval VIDEO

Hoe wit is het na de sneeuwval, dat was de vraag van de sneeuw die gisteren in de middag en avond is gevallen op diverse gletsjers.

Ook dit keer hebben we een rondje gedaan langs de Pitztaler Gletsjer, Stubaier Gletsjer, Kitzsteinhorn, Sölden en de Hintertux. In de video ook beelden van de zogenaamde FlyingCam (opgenomen boven de Stubaier Gletsjer en deze opnames zijn van 24 september 2019, dus vandaag) Bekijk dus hoe WIT het is. Pitztaler Gletsjer heeft vanochtend 20 cm nieuwe sneeuw gemeten!

De voorpret begint niet alleen bij het bekijken van de video maar kijk ook eens op onze accommodatiepagina. Wie weet zit er wel iets voor jullie bij. Nog een paar maanden en dan hopen we weer in een besneeuwd Oostenrijk te zitten. Zeker rondom de kerstvakantie is op dit moment nog zeker wel wat te boeken maar ook hier voor geldt op = op. En Ja, sommige geluksvogels gaan al in oktober. We hopen jullie dan ook deze beelden te kunnen laten zien.

Hintertux 24 sep 2019

Kaprun 24 sep 2019

Stubaier Gletsjer 24 sep 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht