Hoe zag Saalbach er op Valentijnsdag uit

Saalbach topfoto

Saalbach in betere tijden.

Hoe zag Saalbach er op Valentijnsdag uit. Ook het Skicircus is net als alle andere skigebieden alleen voor mensen die in Oostenrijk wonen geopend. Geen toerisme maar we zijn natuurlijk wel benieuwd hoe de pistes eruit zien in Saalbach.

Die zien er FANtastisch uit dat wil ook niet anders met zo veel sneeuw en kou van de afgelopen weken, maar ook het aantal mensen (lees weinig mensen) die op de pisten zijn zorgen ervoor dat deze pistes ook FANtastisch blijven. Één van die mensen die kan genieten op de pistes in het Skicircus is Marlieke die samen met haar man en dochter in Saalbach wonen. Geregeld krijgen wij jaloersmakende foto’s en video’s van haar en zo ook tijdens valentijn.

Wij zijn altijd blij met deze foto’s en video’s net zoals alle andere foto’s en video’s die wij van andere enthousiaste mensen krijgen. Wij kunnen er dan niet bij zijn maar genieten hier wel van.

Geopende liften en pistes

Zoals eerder gemeld zijn niet alle liften in het Skicircus geopend, maar een rondje vanuit Leogang en omgekeerd is mogelijk. Welke liften geopend zijn is in ons bericht na te lezen. Omdat niet alle liften open zijn is het ook beperkt waar je kunt skiën tenzij je naar boven wil lopen, maar de lege pistes geven wel mooie plaatjes.

De foto’s van 14-02-2021.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht