Hoelang nog voordat de herfst zijn intrede doet?

Zwembad in het Brixental op 8 september 2023

Hoelang nog voordat de herfst zijn intrede doet?

De zomer weet nog niet van wijken ook na het weekend zal het nog warm blijven.

De vraag is voor hoe lang en wanneer de zomer verruilt wordt voor de herfst. Vandaag in ieder geval niet.

Vandaag wordt weer een dag met veel zon en zomerse temperaturen van maximaal 26 tot 31 graden. Het is vrijwel onbewolkt met in de ochtend lokaal mistbanken. De wind is licht verfrissend uit oostelijke richtingen.

Morgen wordt weer een warme dag maar in het westen niet geheel onbewolkt. In de ochtend is weer lokaal kans op een mistbank, terwijl in het westen lokaal een regenbui kan gaan vallen.

De temperaturen lopen op naar 24 tot 31 graden met een zwakke tot matige wind uit diverse richtingen.

Trend na het weekend

Maandag belooft weer een warme dag te worden maar er komt wel meer bewolking voor. Uit de bewolking is een enkele regenbui mogelijk vanaf de Arlberg tot aan de bergen van Salzburg. Maximale temperaturen liggen tussen de 25 en 31 graden. Dit met een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Dinsdag opnieuw warm en zonnig met weer meer bewolking. In de middag en avond verspreidden zich enkele regenbuien en onweersbuien over de bergen. Verder is er weinig wind en temperaturen van 24 tot 30 graden.

De woensdag luidt een verandering in in het weerbeeld. Het zal onstabiel worden met meer wolken. Over de gehele dag zullen er de nodige regen- en onweersbuien voorkomen, in de ochtend zullen de eerste buien het westen en noorden aandoen. De verfrissende wind uit het westen is stevig met een maximum tussen de 17 graden in Vorarlberg tot 28 graden in het zuidoosten.

Nog even genieten, voor je het weet staat de herfst voor de deur.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Interhome Banner 1250x700

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×