Hoge druk zorgt voor zacht weer

Zell am See 10 december 2021

Zell am See 10 december 2021

Hoge druk zorgt voor zacht weer. De komende dagen lopen de temperaturen wat op en de zon zal zich vaker laten zien.

Maar onbewolkt zal het niet worden dankzij een hoge drukgebied dat de komende dagen redelijk stabiel op zijn plek blijft liggen. Zoals te zien in o.a. ons laatste bericht ligt er genoeg sneeuw en de kou kan snel weer terugkomen.

Vandaag zal het zonnig worden in het westen en zuidwesten en elders meer bewolking waarbij de zon in het oosten niet of nauwelijks te zien zal zijn. In het oosten kan er wat neerslag vallen. De maximale middagtemperaturen liggen vandaag tussen de 3 tot 8 graden.

hoge drukMorgen blijft het zacht waarbij weer de kans op zon in het westen en zuidwesten het grootst is elders zal de bewolking de overhand hebben. Vooral in het oosten kan er eerst een beetje regen vallen dit zal boven de 800 meter als sneeuw vallen. De maximum temperaturen lopen op naar 2 tot 10 graden.

De rest van de week zal het niet veel veranderen met een mix van wat zon en wolkenvelden en temperaturen tussen de 1 en 8 graden. Gelukkig ligt er nog genoeg sneeuw. Zoals het er nu uitziet komt er niet veel meer bij tot de kerst. Het wordt bijna ouderwets spannend richting de kerst maar dit kan altijd nog veranderen. Wij maken ons geen zorgen er ligt genoeg sneeuw op de pistes. Wellicht dat na het weekend de kou terug gaat komen of dit gaat gebeuren daar kijken we morgen weer naar.

De groeten,

Reserveweerman Michel.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht