Hohe Salve, Jan was er op bezoek! VIDEO!

Hohe Salve paragliden

Hohe Salve, Jan was er op bezoek! VIDEO!

Jan was op bezoek in het Brixental om wat klusjes te doen maar kon ook niet de bergen weerstaan en moest naar de Hohe Salve toe. Daar kwam hij tot nu toe alleen als het echt wit was (in de winter dus) Nog nooit in de zomer op deze uitzichtberg van Tirol geweest. Ook hij wilde die meer dan 70 bergen zien die boven de 3000 meter uit steken. Dat is gelukt.

Ook ging Jan nog even Live op FANtastisch Oostenrijk. Dat kunnen jullie hieronder bekijken. Het was ook gezellig druk op de berg en tevens waren er tal van paragliders die mooi de berg afgingen.

Ook nog even wat foto’s gemaakt in het kerkje dat open was maar ook foto’s richting het Brixental en Wilderkaiser.

Hohe Salve Kerkje binnenkantHohe Salve paragliden

Hohe Salve richting Brixental

Hohe Salve richting Brixental

Hohe Salve richting Wilderkaiser

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 3 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...