Hohe Tauern wat een uitzicht en Kitzsteinhorn

Hohe Tauern wat een uitzicht en Kitzsteinhorn

Deze week zijn we veel op de gletsjer van Kaprun aanwezig. Reden laat zich raden op de gletsjers daar kun je alleen nu nog terecht als je wilt skiën. Resterhohe is ook nu dicht en gaat van het weekend weer open maar dit terzijde.

Als we naar Kaprun onderweg zijn komen we natuurlijk langs wel hele mooie plekjes. Kijk maar is op onderstaande foto. Je hebt daar uitzicht op de Kitzbüheler Horn.

Kitzbühelerhorn

Vervolg je de weg via Kitzbühel, Aurach, Jochberg, Pass Thurn …vervolgens rij je richting Mittersill. Zodra je naar beneden rijdt kun je stoppen bij Tauernblick en daar heb je dus onderstaand uitzicht op de Hohe Tauern. De Hohe Tauern is een langgerekt bergmassief, midden in de Centrale Alpen in Oostenrijk. De Hohe Tauern is ongeveer 120 km lang van oost naar west, en 50 km breed van noord naar zuid

In de video hebben we hier ook nog wat opnames gemaakt.

Hohe Tauern

Uiteraard zijn we in Kaprun aangekomen en wat een weertje was het weer. In de ochtend tot begin van de middag wel wat wind maar dat maakt niet zo heel veel uit. Sneeuwcondities zijn top en daar gaat het om en…..je kunt er ook heerlijk even in de zon zitten.

Kaprun Kitzsteinhorn

Uiteraard zoals jullie van ons gewend zijn hebben we weer een video en ook nog heel wat foto’s.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×