Hollandse Snack te bestellen in Oostenrijk

Holland Snack Express 1200x400

Holland Snack Express, “Dé leverancier voor Hollandse snacks en lekkernijen in Oostenrijk”

Hollandse Snacks. Oostenrijk is erg populair bij de Nederlanders, zowel voor vakantie als om permanent te werken en te wonen. Wat echter vaak gemist wordt, zijn de oer-Hollandse snacks en lekkernijen zoals bijvoorbeeld bitterballen, kroketten, frikandellen, Chocomel, broodjes, hagelslag, etc.

Holland Snack Express Bitterballen

Holland Snack Express voorziet sinds 2012 in die behoefte door op kleine schaal snacks te leveren aan diverse horecagelegenheden in Oostenrijk.Eind 2016 is het bedrijf, door de betrokkenheid van de huidige eigenaar, Marco ’t Hart, zich vanuit zijn woonplaats Mittersill ook gaan richten op particuliere klanten.

Dit bleek een succes en goed te combineren met de reeds bestaande leveringen aan horecabedrijven. Om die reden kan nu het hele jaar geleverd worden in geheel Oostenrijk aan bedrijven en particulieren. In april 2018 heeft Marco ’t Hart de Holland Snack Express in zijn geheel overgenomen en sindsdien is de standplaats van het bedrijf in Mittersill.

Waar staat Holland Snack Express nu:

Tijdens het winterseizoen bezorgt Holland Snack Express wekelijks bij horecagelegenheden in de bij Nederlandse vakantiegangers populaire regio’s Zillertal, Brixental, Saalbach-Hinterglemm en Wildschönau.  Ook in het Ötztal wordt in de winter zeer regelmatig geleverd.

Daarnaast wordt elke 6 tot 8 weken via 5 routes snacks op bestelling bezorgd in geheel Oostenrijk. Holland Snack Express heeft op dit moment 500 actieve klanten (bedrijven en particulieren) en dit aantal blijft groeien.

De nabije toekomst:

Om aan de groeiende vraag van het snel uitbreidende klantenbestand tegemoet te komen zullen de routes in de (hoog) seizoenen frequenter gereden worden. 

Het basis assortiment bestaande uit kroketten, frikandellen en bitterballen, is inmiddels uitgebreid naar 28 soorten snacks, 4 soorten broodjes, diverse sauzen in emmers, zakjes of flessen en verschillende dranken zoals Fristi en Chocomel in diverse verpakkingen.

Ook aan de groeiende wens om minder vlees te consumeren wordt tegemoetgekomen; er is een ruim assortiment vegetarische snacks verkrijgbaar.

Daarnaast is het assortiment onlangs uitgebreid met meer typisch Nederlandse producten als pindakaas, hagelslag, etc. Voor deze producten zijn zogenaamde Hollandse pakketten samengesteld.  Deze pakketten kunnen tegelijk met de snacks besteld en geleverd worden of apart via een pakketdienst verstuurd worden.

Sinds kort is ook de zogenaamde boodschappenservice geïntroduceerd. U vult op de website het contactformulier in met de gewenste producten en vervolgens krijgt u een aanbieding met de prijzen en de levertijd. Na uw akkoord regelt Holland Snack Express de gewenste boodschappen voor u. Kortom, maatwerk!

Holland Snack Express kroketten

Hoe werkt het bestellen:

Kijk op www.hollandsnackexpress.com en plaats de door u gewenste producten in het winkelwagentje.

Kies bij afleveren in welk bundesland u valt en kies voor die route. Bestellingen vanaf 3 dozen snacks en/of Holland pakketten worden zonder bezorgkosten in één van onze routes bij u thuis bezorgd. In Wenen en Salzburg zijn afhaalpunten waar de bestelling afgehaald kan worden, maar in de nabije toekomst zal ook in deze steden aan huis geleverd gaan worden!

Een dag voor bezorging ontvangt u een e-mail met de geschatte tijd waarop uw bestelling bezorgd wordt.

U betaalt bij de bezorging aan de chauffeur.

De beschikbare routes zijn:

  • Tirol en Vorarlberg
  • Wenen, Niederösterreich en Burgenland
  • Salzburgerland en Oberösterreich
  • Karinthië en Ost – Tirol
  • Steiermark

Holland Snack Express Frikandellen

Verder is op regelmatige basis een route naar de regio rondom München. Met de horecabedrijven worden persoonlijke afspraken gemaakt over de wijze van bestellen en levering.

Zoekt u een betrouwbare leverancier die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en die in staat is om continuïteit te garanderen bij het leveren van Hollandse producten in Oostenrijk, dan bent u bij Holland Snack Express aan het juiste adres!

Meer informatie vindt u op www.hollandsnackexpress.com. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd telefonisch (+43 660 631 1096) of per e-mail (info@hollandsnackexpress.com) contact opnemen!

Holland Snack Express 1200x400

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht