Hopfgarten, Brixen, Ellmau en sneeuw in Kaprun

Hopfgarten, Brixen, Ellmau en sneeuw in Kaprun

Een gekke titel maar we brengen even wat nieuws uit deze gebieden.

Hopfgarten

Hopfgarten nemen we eigen nu even mee voor de nieuwe lift die daar gebouwd wordt. De schernthannbahn. Een 6-zits lift die ook open gaat in december 2015. Over deze nieuwe lift in Hopfgarten hebben we zeker al eerder bericht. Dit kun je HIER terug lezen.

Er kwam gisteren een vraag of alles wel volgens planning gaat lopen, is de gevallen sneeuw niet een enorme stoorzender? Hier kunnen we vrij kort over zijn. Deze korte kou inval duurt nooit lang. Er is op tijd begonnen met bouwen en overal wordt rekening mee gehouden. Dus vooral geen zorgen maken daarover. Onderstaand de laatste foto’s van deze nieuwe lift afkomstig van de facebookpagina van Bergbahnen Hopfgarten.

Hopfgarten Schernthannbahn Hopfgarten Schernthannbahn

En toen ging het sneeuwen ?

Hopfgarten sneeuwval 23 sept 2015 Hopfgarten sneeuwval 23 sept 2015

Brixen im Thale

Zojuist verscheen op de webcam van Brixen im Thale een verrassing. Een vrachtwagen levert de stoeltjesliften af en worden waarschijnlijk ook meteen gemonteerd op de lift zo te zien ?

Jochbahn Brixen im Thale

Ellmau

In Ellmau is men nog steeds bezig met de bouw van het dalstation. Dit is een enorm gebouw. Ook hiervan kwamen we wat tegen op facebook. Er moet zeker nog wel wat werk worden verzet maar de lift gaat draaien en wij schatten in dat de start van het seizoen geweldig zal zijn.

Ellmau dalstation

Maar kennen we dit plaatje nog vanuit Ellmau?

Treintje Ellmau

Ook hebben de Bergbahnen Ellmau en Going weer een video gemaakt van de verschillende webcams. Deze zullen we jullie ook niet onthouden.

Kaprun

Sneeuw in Kaprun en dan met name op de Kitzsteinhorn. Daar is toch een behoorlijke laag gevallen. Kijk eens op het uitzichtdek dat op 3029 meter ligt. Men noemt het ook het dak van het Salzburgerland. Daar is toch een halve meter gevallen zo te zien. Op de 2e foto zie je de gondels van de gletsjerjet 3 en 4. Waarschijnlijk nog aan het testen of….hij is al in bedrijf. Wie weet daar meer over?

Kaprun Kitzsteinhorn Kaprun Kitzsteinhorn Kaprun Kitzsteinhorn

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×