Hopfgarten in Tirol en Almabtrieb 2016

Hopfgarten in Tirol en Almabtrieb 2016

Almabtriebe Westendorf

Hopfgarten in Tirol en Almabtrieb 2016, eerder hebben we bericht van het Almabtrieb in Westendorf en Brixen im Thale. Nu is Hopfgarten in Tirol aan de beurt om zich te laten zien.

De Almabtrieb qua koeien hebben we helaas niet gehaald… op het kleine bergpasje van Westendorf naar Hopfgarten in Tirol waren opeens koeien op de weg…dus dat ging stapvoets naar Hopfgarten. Na een uur stapvoets te hebben gereden kwamen we eindelijk aan op deze mooie bestemming. Maar goed deze vertraging was echt onze eigen schuld. Beter plannen dus ?

In Hopfgarten was het enorm druk. Heel veel bussen waren aangekomen en in het dorp was het een enorme drukte. Natuurlijk een video gemaakt en dit geeft jullie weer een kleine impressie hoe het er was en wie weet wel een klein duwtje om volgend jaar zelf eens te gaan kijken…. hadden we al verteld dat het weer FANtastisch was. De hele dag een graad of 25 en hoger ?

Ook hier doen we weer een oproep. Hebben jullie zelf leuke beelden items of wat dan ook te melden. We zijn zeker geintersseerd in jullie foto’s beelden of wat dan ook. Wil je zelf een verhaal schrijven over zaken die jullie hebben meegemaakt dan geven we graag een podium.

Alpen Reizen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

2 reacties

  1. Alpenfreak schreef:

    Heel leuk filmpje.Ook de niet Oostenrijkse muziek was goed hoor!!

  2. bastiaan schreef:

    Ik vind Hopfgarten na ellmau het leukste dorpje van skiwelt
    klein maar fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht