Hüttenspass heeft weer een nieuw nummer uitgebracht

Hüttenspass

Hüttenspass heeft weer een nieuw nummer uitgebracht

Je kunt wel merken dat we weer “vrij kunnen reizen” Zo ook komen er weer nummers van Hüttenspass. Afgelopen maand bracht men alweer een nummer uit en daar is er vandaag weer één bij gekomen. Overigens is het een eigen geschreven nummer!

Benieuwd naar deze Oostenrijkse sound, bekijk en luister dan zeker onderstaande videoclip.

We zijn meteen weer benieuwd wanneer Hüttenspass met een nieuw nummer op de proppen komt. We horen het vast wel weer. Succes met dit nieuwe nummer!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Envino Imst Daan

Daan en Lizanne verwelkomen jullie graag in het oude centrum van Imst. Schustergasse 4, 6460 Imst

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...