Hüttenspass komt met een kerstnummer

HüttenSpass Kerst 2023

HüttenSpass komt met een  kerstnummer

Ieder jaar brengen HüttenSpass leuke nummers uit met een soort van Oostenrijkse sound en dan weten jullie toch wel wat wij bedoelen.

Het nummer is dit keer voor de kerst geschreven en natuurlijk is de accordeon en gitaar aanwezig, zoals je ook wel eens bandjes in een Oostenrijkse hut tegen kan komen.

Benieuwd naar dit nummer, hij staat hieronder en de titel is: “Rose von Südtirol” (X-Mass Edition)

Maar de groep Hüttenspass heeft dit jaar al eerder van zich laten horen. De nummers die men brengt worden altijd bijgestaan met een videoclip uit Oostenrijk. Dit keer kon dat niet geregeld worden, jullie snappen vast wel waarom dat komt maar we zetten toch de 2 nummers hieronder nog even neer. Oostenrijkse muziek en natuurlijk ook de omgeving. Geniet daar nog maar even van in deze bizarre tijden en heb geloof… het gaat echt wel weer zo worden!

Meer weten over Hüttenspass? Ga dan naar de website.

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×