Vlog Ice Race 2019 Zell am See

Winter Zell am See Kaprun

We hebben eerder over dit event geschreven. Lees het hier nog maar eens na. Het is een geweldig event. In deze vlog van Gabi zie je live beelden van de race categorieën van zondag 20 januari. Op de luchthaven net naast Zell am See, is een ijsring gemaakt waarop deze geweldige racen georganiseerd worden. Cross autos, een F1 auto, ski jörring en nog meer snelheidsduivels sjezen over het ijs. Kortom, ze doen de naam ´ice race´ echt eer aan! Een evenement van hoog kaliber en we hopen dan ook dat het in 2020 wederom plaats zal vinden en natuurlijk zorgen we dan dat we er weer bij zijn.

Ice Race 2019 Zell am See

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×