Iets stijgende temperaturen na het weekend

Brixen im Thale 30-08-2022

Iets stijgende temperaturen na het weekend. Dit is het mooie aan dit gedeelte van dit jaargetijde, zo zit je in een korte broek en dan heb je bijna een winterjas nodig om vervolgens weer de korte broek aan te trekken.

Het is volgens de de meteorologen en klimatologen inmiddels herfst maar qua weer lijkt het nog hoogzomer. Vandaag is het nog een copy paste van gisteren met mist in de ochtend. Het zal wisselvallig zijn in het westen terwijl het oosten overwegend zonnig is.

Terwijl het oosten zonnig is met stapelwolken kunnen er in het westen lokaal enkele regen- of onweersbuien ontstaan. Dankzij de zwakke tot matige wind stijgt de maximum naar 22 tot 26 graden.

Morgen krijgt het noorden en oosten te maken met neerslag en dichte bewolking. Ook nu weer begint de dag lokaal met mist. In Vorarlberg en Tirol schijnt de zon volop terwijl van het Salzburgerland tot Wenen en van Oost-Tirol tot Burgenland een afwisseling is van zon en bewolking.

Het wordt iets warmer met een matige wind, maximum ligt tussen de 20 en 27 graden.

Nieuwe week

Maandag begint weer met mist later zal de zon overal gaan schijnen met kans op stapelwolken. Uit de bewolking kan er lokaal een bui vallen. Met een matige wind uit het noordoosten wordt het weer iets warmer namelijk 21 tot 29 graden.

Dinsdag een copy paste van maandag met mist in de ochtend daarna een afwisseling van zon en stapelwolken. Maximum ligt nu tussen de 22 en 29 graden. Woensdag af en toe bewolking met een kans op een bui in de bergen. Maximum ligt nu tussen de 24 en 32 graden.

Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...