Iglo Dorp geopend VIDEO

Iglo dorp Hoch Brixen

Roel is deze week in het Brixental en we hebben weer tal van video’s en foto’s gekregen. Roel was er bij tijdens de opening van het Iglodorp op Hoch Brixen. Benieuwd naar de video en….. aan het einde van de video is een heel mooi ijssculptuur gemaakt. Wie weet waar dit “gebouw” staat?

Het heeft even geduurd maar het Iglo dorp is open. Meestal is dat ook het geval pas begin januari terwijl in december tal van Iglo’s worden gemaakt. Je kunt er ook overnachten in sommige Iglo’s. Roel was binnen waar er ook een bar is maar er is meer te zien. Veel ijssculpturen, ook hangen er mooie sculpturen die gemaakt zijn in het plafond. In de video ook uitleg hoe de iglo’s worden gemaakt.

Iglo dorp Hoch Brixen Ijssculptuur

Iglo dorp Hoch Brixen Ijssculptuur

Iglo dorp Hoch Brixen

Buiten stonden overigens weer de sneeuwkanonnen te brullen.

Hoch Brixen Sneeuwkanonnen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

1 reactie

  1. RWSkiwelt schreef:

    Leuk filmpje, Roel. Mooie ijssculptuur van de Salvenkirche, boven op de Hohe Salve. Volgende week ga ik ‘m weer van dichtbij bekijken en lekker naar beneden skiën natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht