In de categorie wie is er hier fout

crash

In de categorie wie is er hier fout

Recentelijk hebben we hier een discussie gehad over wie er fout was. De snowboarder of de skiër. Heb je dit gemist. HIER kun je het nog eens terug kijken.

Maar in ons archief hadden we nog een botsing op camera vastgelegd. Ook hier stellen we weer de vraag. Wie is er FOUT? Dit keer gaat het om 2 skiërs. Kijk daarom zeker even naar de video. Hebben jullie een idee wie? Deel het maar in de reacties.

Natuurlijk zijn er FIS-regels. Die hebben we voor jullie al op een rij gezet maar die staan morgen op de site.

Wie o wie is er hier fout?

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×