In de categorie wie is er hier fout

crash

Fout, in de categorie wie is er hier fout? Recentelijk hebben we hier een discussie gehad over wie er fout was. De snowboarder of de skiër. Heb je dit gemist. HIER kun je het nog eens terug kijken.

Maar in ons archief hadden we nog een botsing op camera vastgelegd. Ook hier stellen we weer de vraag. Wie is er FOUT? Dit keer gaat het om 2 skiërs. Kijk daarom zeker even naar de video. Hebben jullie een idee wie? Deel het maar in de reacties.

Natuurlijk zijn er FIS-regels. Die hebben we voor jullie al op een rij gezet maar die staan morgen op de site.

Wie o wie is er hier fout?

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

6 reacties

 1. Freek Oosterom schreef:

  De skier rechts natuurlijk, die komt van achteren en gaat sneller.

 2. Ron schreef:

  Deze situatie maak ik elke wintersport vakantie bijna dagelijks mee. De van bovenaf komende skieer, met meestal hogere snelheid, maakt de inschattingsfout met de bocht aanzetten. En in een keer is er geen 20 meter ruimte, maar sta je bovenop de skies van de onderste skieer. Opletten moeten we allemaal maar in deze situatie is dit voor de van bovenaf komende skieer het makkelijkst en is deze ook verplicht jouw “voorrang” te geven. Dus op dit filmpje is de skieer met de donkere kleding “fout” en gaat de skieer met de blauwe jas “vrij” uit.

 3. Michel schreef:

  Ben het met bovenstaande reacties eens.

 4. Marcel schreef:

  Ik ben van mening dat de blauwe jas hier fout is. De grijze jas komt van boven ja, maar inmiddels is er geen hoogte verschil en snelheidsverschil meer. Beiden skiers zitten op iets wat op een pad lijkt, of een gang naar lift of andere piste. Duidelijk voor iedereen is dat het hier niet breed is. Blauwe jas zet bocht in, kijkt niet opzij of dit wel kan. Grijze jas skiet de rechte lijn. Beiden zelfde hoogte, zelfde snelheid. Blauw is hier fout.

 5. Danny schreef:

  De blauwe jas, geen twijfel mogelijk.
  De grijs jas kon niet ontwijken omdat hij al ver naast de blauwe jas skiet. De blauwe jas steekt in 1 keer over en houdt zijn “lijn” niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht