In Skilift slaan mannen 58-jarige meerdere keren op het hoofd

Axamer Lizum Panorama skikaart

In Skilift slaan mannen 58-jarige meerdere keren op het hoofd

Tijdens een ruzie is donderdagochtend in Axamer Lizum een ​​man fysiek aangevallen. Omdat een op de grond liggend snowboard veel ruimte in beslag nam in een gondel, vroeg een man om het snowboard aan de kant te leggen. Hiervoor kreeg hij verwensingen en klappen in het gezicht en tegen de helm.

De 58-jarige wilde rond 10.35 uur samen met zijn partner (61) bij het dalstation van de “Hoadlbahn” in een gondel stappen. In deze gondel zaten al drie mannen. Daarnaast lag er een snowboard op de grond die fors de ruimte verkleinde. De 58-jarige vroeg om het snowboard te verplaatsen en werd meteen beledigd door een van de mannen, die hem en zijn metgezel ook bedreigde.

Een van de mannen trapte de snowboard tegen de 58-jarige, een tweede man stompte de Oostenrijker in het gezicht en meerdere keren op de helm. De derde man in de gondel probeerde de andere twee terug te trekken. Uiteindelijk werd de Hoadlbahn stil gezet.

Iedereen verliet de gondel, de twee onbekende mannen vluchtten in de richting van “Axamer Tal” en vervolgens het bos in. Een zoekactie was niet succesvol. De 58-jarige raakte gewond. Het is niet bekend hoe erg. Hij is naar de dokter gegaan. zichzelf.

De politie is nog opzoek naar getuigen.

Bron: Tiroler Tageszeitung

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×