In Söll vrouw zwaargewond door ongeval met sneeuwscooter

Kirchberg Snowscooter

@foto hierboven heeft niets te maken met het ongeluk

In Söll vrouw zwaargewond door ongeval met sneeuwscooter. Nu het lawinegevaar duidelijk minder is geworden komen er toch andere ongelukken om de hoek kijken.

In Söll was een 42 jarige vrouw met een sneeuwscooter op weg (afgelopen zondagavond) Ook had ze nog 2 andere passagiers bij haar.

Vlak daarvoor was een 45 jarige lokale inwoner met deze sneeuwscooter naar het dalstation gereden. Ook waren hierbij aanwezig een 42 jarige en 31 jarige vrouw. Bij het dalstation werden nog een paar rondjes gedraaid op een niet verlichte piste.

Een 42 jaar oude Cubaanse wilde ook nog even het stuur ter hand nemen en wisselde met de 45 jarige man. De 2 passagiers reden ook nog mee.

Ze reed richting een oefenlift (onverlicht) en zag een staalkabel over het hoofd die net boven de bodem liep. Ze knalde met de sneeuwscooter hier tegen aan. De Cubaanse is zwaar gewond en is zelfs nog gereanimeerd. De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis in Kufstein en is vervolgens gezien de aard van de verwondingen overgebracht naar Innsbruck. De medepassagiers hebben lichte verwondingen hieraan over gehouden.

Video

Ski Outlet Logo

(Visited 232 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.