Ingezonden bericht Ki West, Kitzbühel en Kirchberg

Kitzbühel Kitzski

Ingezonden bericht van Roel die gisteren op pad was bij de Ki West. De Ki West is één van de vele mooie afdalingen die SkiWelt rijk is. Ook heb je met deze piste aansluiting op het gebied van Kirchberg en Kitzbühel. Dat laatste is nu precies dat Roel ging doen.

Het is een busritje van onder aan de Ki West naar het dalstation van de Pengelstein 1. Deze rit duurt nog geen 3 á 4 minuten. De bussen rijden om de 10 minuten. Wel is het zo dat je een “grote ski kaart” zou moeten hebben dan kun je namelijk in beide skigebieden terecht. Overigens biedt deze skikaart ook nog vel meer skigebieden maar dit ter zijde.

Roel heeft wat momenten op video opgenomen en deze staat hieronder.

Roel de Jong Bluetribe

Roel met Bluetribe Helm en Goggle

Kitzbühel Kitzski

Kitzbühel Kitzski

Jullie kunnen natuurlijk ook een ingezonden bericht sturen en wie weet plaatsen we dan ook jouw verhaal wel. Wie durft?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...