Ingezonden berichten van Paulien en Jord

Brixental Paulien Jansen

Dit winterseizoen hebben we jullie ook uitgenodigd om berichten te schrijven over vakantieland Oostenrijk. Je kunt er een Buffy of Bandana mee verdienen.

Paulien en Jord die zijn er als eerste bij om die Badana van FANtastisch Oostenrijk te verdienen.

Mijn naam is Paulien, 18 jaar, en ik wil graag een leuk bericht delen over het Brixental in Oostenrijk.

Ik heb daar in het winterseizoen 2018/2019 vier maanden mogen werken & wonen. Ik kwam aan begin december, toen er nog geen sneeuw lag, om daar aan de slag te gaan in een hotel. Ik heb het hele seizoen genoten van het prachtige Oostenrijk. Naast het Brixental ben ik in mijn vrije tijd op pad gegaan met de trein naar oa. Innsbruck, Kufstein en Zell am See. Ook heb ik genoten van de vele sneeuw (sneeuwdump in januari!!) en het skiën in de Skiwelt. Tot op de laatste dag aan toe, en nog was het niet genoeg. Ik heb dat seizoen de meeste kilometers mogen maken tot nu toe en de meeste sneeuw gezien. Ik heb al die tijd geen heimwee naar Nederland gehad, maar had alweer heimwee naar Oostenrijk terwijl ik er nog was. Wat ik ook zo mooi vond is het dagelijkse uitzicht op de Kitzbüheler Horn en de Hohe Salve. En boven op de berg het uitzicht op de Wilder Kaiser natuurlijk. Sinds dat ik terug ben in Nederland kan ik al niet wachten om weer naar Oostenrijk te gaan en te skiën. Gelukkig is de winter op komst en beloofd er goed veel sneeuw te vallen. En wat zou het tof zijn om te kunnen skiën dit seizoen met een buffy/bandana van Fantastisch Oostenrijk . Bedankt voor het lezen en bedankt dat ik dit korte verhaaltje over mijn onvergetelijke tijd in Oostenrijk heb kunnen delen.

Brixental Paulien Jansen

Jord was afgelopen zomer in Oostenrijk en dat was voor de 1e keer. Aankomende winter toch ook maar in Oostenrijk de sneeuw bezoeken!

Oostenrijk

We zijn dit jaar voor de allereerste keer naar Oostenrijk geweest (in de zomer) wat een FANTASTISCH land! We hebben een rondreis gedaan. We zijn vertrokken in Salzburg en onze trip eindigde in Liechtenstein. We hebben enorme mooie meren en bergen gezien en hebben een ski reis geboekt voor deze winter omdat we Oostenrijk ook graag eens in de winter willen zien! Volgens ons zou het dan nog mooier moeten zijn! Ook de gastvrijheid van de Oostenrijkers viel ons op, wanneer wij iets vroegen stonden ze meteen klaar om ons te helpen. Hopelijk krijgen we een buffy of Bandana zodat we deze kunnen gebruiken tijdens onze vakantie!

Oostenrijk Jord van den Plas

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...