Ingezonden foto- video update Jan en Stefan

SkiWelt

Ingezonden foto update 24 december 2019. Jan Heeft onze weer vele foto’s gezonden en ook nog een video update heeft hij geplaatst in Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. De foto’s zullen we hieronder even neerzetten en heel toevallig was het gisterochtend redelijk zonnig.

Brixen im Thale Nieding

Brixen im thale

Brixen im thale

SkiWelt

In de middag ging het weer wat betrekken en wij zijn zelf toen nog met twee live video’s gekomen (vanuit Scheffau) die we hadden opgenomen op ons facebook kanaal. Ook hadden we gisteren al een update gemaakt van waar wij zelf zijn geweest. Gemist, klik dan HIER.

Maar we zijn zeker nog opzoek naar jullie, die op dit moment ook vakantie vieren in Oostenrijk. Stuur ons wat foto’s door en een kort verhaal over hoe het in jullie dorp en skigebied is. Wellicht dat we jullie verhaal dan kunnen plaatsen. Je verdient er ook nog eens een Bandana of Buffy mee.

PS toch nog maar even de video’s van Stefan en Jan uit de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk gehaald…. maar wel even lid worden toch?

PS2 Doen jullie dit seizoen mee aan de ingezonden foto- en video update. Wij en onze volgers zijn daar erg benieuwd naar.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner CMP Groot 1200x600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht