Ingezonden Groeten uit Westendorf

Westendorf Fleiding

We kregen van Ina een leuk bericht door. Door het vele kijken op de site van FANtastisch Oostenrijk er voor gekozen om naar Westendorf af te reizen.

Hallo FANtastisch Oostenrijk.

Wij als grote fans van Oostenrijk moesten deze kerst natuurlijk afreizen naar de sneeuw. Jullie filmpjes hebben ons doen besluiten om last minuten naar Westendorf te vertrekken. Hierbij onze live update vanaf de Fleiding in Westendorf. De hoofdrolspeler van deze video is @peterschavemaker , al meer dan 30 jaar trouwe Westendorfganger. In januari en februari laten wij weer van ons horen want het is hier nou eenmaal FANtastisch. Mocht je toevallig een T-Shirt over hebben, in de kantine van Geveltechniek IJmond zou deze niet misstaan. De groeten!!

Familie Schavemaker uit Beverwijk

Natuurlijk gaan we dit belonen met een T-Shirt…. komt goed. Volgende keer nog wat leuke video beelden en foto’s erbij. We zijn benieuwd waar dan de reis heen gaat.

Westendorf Ki West

Westendorf Choralp Brixen im Thale

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...