Ingezonden De kinderoefenweide van Ellmau

Ellmau KinderweideEllmau, we kregen van Gwendolyn een video binnen (december 2018) opgenomen op de kinderweide van Ellmau. Op deze plek kunnen de allerkleinste de eerste beginselen van het skiën leren. Eerst is er een soort molen waarmen goed kan wennen aan de ski’s. Is dat onder controle kun je verder…. Een skituigje is ook een handig hulpmiddel om kinderen zelfstandig te laten skiën maar je hebt zeker de controle over de snelheid. Dit is allemaal te zien in onderstaande video.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner CMP Groot 1200x600

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...