Ingezonden video Paul Jansen vanuit…

Ingezonden video Paul Jansen vanuit…

Kitzbühel

Ingezonden video, zojuist een korte video binnen gekregen van Paul Jansen die in SkiWelt zit. We laten deze zeker even zien zodat jullie even kunnen genieten van de sneeuw die op dit moment toch valt. In ons vorige artikel van Rolf en Bart werd al aangegeven dat er tussen de 10 en 20 centimeter sneeuw is gevallen.

Paul schrijft aan ons:

Korte sneeuw update vanuit Brixental

Na een paar dagen van hoge temperaturen waarbij het echt zweten is op de piste kan ik jullie geruststellen; het sneeuwt weer in Brixen! Hier een korte shoot vanaf de piste!

groet Paul

Het zicht is wat minder maar er zal toch ook zo nu en dan sneeuw moeten vallen want zonder dat witte goud gaat het toch echt niet.

We kijken even naar de prognose van Bergfex en zien het volgende.

Bergfex Westendorf

Laten we hopen dat dit allemaal uitgaat komen. Na de sneeuwval zouden de mensen heerlijk de resterende dagen van de carnavalsweek heerlijk in de zon kunnen skien en voor de nieuwe week zou er ook weer sneeuw aankomen. Of dit gaat uitkomen…we gaan het zien.

Maar…… tevens ook een oproep om video’s te leveren uit Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn, Kirchberg Kitzbühel, St johann, Zell am See, Kaprun, Skijuwel…wie durft?

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×