Ingrid bericht over het Zillertal

Ingrid van Stein

We kregen een ingezonden stukje van Ingrid van Stein. Die was afgelopen zomer in het Zillertal, daar is het nu volledig winters. Afgelopen weken is daar veel sneeuw gevallen en wie weet wat er nog aan gaat komen. In ieder geval is het komende week aardig koud en de zon laat zich ook zeker zien… Maar nu laten we Ingrid aan het woord.

Als ik nu op de pagina ben van FANtastisch Oostenrijk dan zijn het veelal de berichten vanuit de wintersport plaatsen waar men de tijd van hun leven heeft in deze periode van het jaar! Het is winter, de pistes stromen vol met skiërs, de liften maken overuren om iedereen een fijne tijd te kunnen geven.

Ik zit thuis in Nederland en FANtaseer hoe het nu in mijn geliefde Zillertal zou zijn. De webcam van onze favoriete vakantiebestemming bekijk ik elke dag en zie dat het op de bergen wit is en de dalen zijn ook weer volledig wit geworden en hopelijk blijft dit ook nog zo…

Ingrid van Stein Hintertux

Ik denk terug aan onze zomervakantie van afgelopen jaar. De zomer van 2018, wat was het heet. Op een dag dat het beneden in het dal ruim 30 graden was hebben wij besloten om een tochtje te maken in de omgeving van Hintertux met zijn gletsjer. Toen waren de dalen groen, maar de gletsjer wit!

De skiërs, de liften alles draaide die warme dag in augustus overuren om iedereen een fijne tijd te kunnen geven! Dus wintersport in de zomer, het blijft een mooi gezicht.

In onze korte broek in de sneeuw…..we waren voor even afgekoeld

Groetjes Ingrid van Stein

Ingrid van Stein Hintertux

Ingrid, bedankt voor jou bericht. In de zomer van 2016 waren wij ook in de zomer op de Hintertuxer Gletsjer. We hebben de video’s maar eens afgestoft en kun je hieronder bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...