Innsbruck en Wenen op code Oranje

Corona Stoplicht vanuit Nederland gezien 22 september 2020

Heel Oostenrijk is nog steeds geel maar alleen de steden Innsbruck en Wenen kleuren Oranje

Innsbruck en Wenen op code Oranje. Het ministerie van Buitenlandse zaken (van Nederland) heeft nog steeds de kleur geel gegeven aan Oostenrijk maar voor 2 steden is daar sinds vandaag verandering in gekomen.

Voor de stad Innsbruck en Wenen daar is de kleurcode sinds vandaag op Oranje geplaatst. Dit betekent dat de code van “let op veiligheidsrisico” naar “alleen noodzakelijke reizen” is gewijzigd. De reden is dat er in deze steden een fors aantal meer besmettingen zijn geconstateerd.

Als je in hoofdstad Wenen of in de stad Innsbruck bent geweest, dan dien je bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Buiten de hoofdstad Wenen en de stad Innsbruck blijft de kleurcode ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) geldig. De thuisquarantaine geldt niet voor reizigers die van buiten de hoofdstad Wenen of de stad Innsbruck komen en rechtstreeks naar de luchthaven Wenen (Schwechat) of de luchthaven Innsbruck zijn gereisd.

Overigens kun je met uitzondering van de hoofdstad Wenen en de stad Innsbruck gewoon naar Oostenrijk op vakantie. Op de hoogte blijven kun je natuurlijk op de website van Buitenlandse Zaken. Klik HIER voor de laatste ontwikkelingen.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...