Innsbruck introduceert de Ski Plus City Pass

Innsbruck Ski city pass
© Innsbruck Tourismus

Innsbruck introduceert de Ski Plus City Pass. Vanaf 1 oktober 2019 kunnen toeristen in Innsbruck gebruik maken van deze gecombineerde ski en stadspas. De Ski Plus City Pass is geldig in 13 skigebieden en 22 toeristische attracties in en om Innsbruck.

Deze pas is uniek in de wereld, het is een samenwerking tussen Innsbruck Tourismus, Stubai Tirol, Hall-Wattens, Wipptal en het Ötztal. De pas is geldig vanaf 2 dagen inclusief de 13 gebieden, maar ook 22 bezienswaardigheden en 3 overdekte zwembaden. Een bezoek naar deze 800 jaar oude stad wordt hierdoor nog interessanter dan het al is.

Innsbruck

Innsbruck is een 800 jaar oude stad en dat zie je in het centrum, prachtige oude gebouwen die nog mooi bewaard zijn. Maar het is ook ingesloten tussen de bergen, met de Goldenes Dachl (gouden dak), de Bergisel-schans en de Nordkettebahnen prominent zichtbaar overal in de stad. Het is ook de enige stad in de wereld die 2 keer de Olympische winterspelen heeft mogen organiseren, en daar zie je nog wat van terug. Ook was Innsbruck nog in de race voor een 3e toernooi maar dat is middels een referendum weggestemd.

Innsbruck skischans
Binnenstad van Innsbruck

Ski + City pass

De Ski Plus City Pass combineert dus 22 bezienswaardigheden met 13 skigebieden en 3 overdekte zwembaden. Deze pas is geldig van 1 oktober 2019 tot en met 10 mei 2020. De pas zal vanaf begin augustus 2019 online beschikbaar zijn.

De pas zal te gebruiken zijn in onderstaande 13 gebieden.

Innsbruck Nordkette

Naast de 13 skigebieden is de pas geldig in de 22 onderstaande bezienswaardigheden.

De drie overdekte zwembaden zijn de Freizeitzentrum Neustift, Sauna- und Badeparadies StuBay (entree overdekt zwembad voor maximaal 4 uur) en de overdekt zwembad Axams (entree overdekt zwembad voor maximaal 4 uur).

De prijs van de Ski Plus City Pass kun je HIER bekijken.

Extra

Naast dit kan men ook gratis met de skibus en sightseeing Innsbruck (hop-on hop-off), ook krijg je 25% korting op nachtskiën bij de deelnemende skiliften.

Bron: Innsbruck Tourismus

Stubaier Gletsjer Ijsgrot

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...