INNS’zenierung een geweldige jaarafsluiting

vuurwerk verbod Tirol
Vuurwerk ter illustratie

INNS’zenierung een geweldige jaarafsluiting in Innsbruck met feest in de stad, vuurwerk op de Nordkette, een ideal mix om het jaar 2019 goed af te sluiten.

Innsbruck wil met de INNS’zenierung voor een succesvolle jaarwisseling zorgen. Het begint al op 30 december 2019 met diverse activiteiten in en rond de stad. Alles om lekker in de stemming te komen voor het grote moment. Innsbruck viert de jaarwisseling met een wereldprimeur de INNS’zenierung, een 200 meter lange “Podium” op het water.

Een van kunstmatige mist gemaakte projectiescherm is het middelpunt van een adembenemende spektakel. De show is een combinatie van licht, water en geluidseffecten, met waterfonteinen die water tot 70 meter de lucht inschieten, dit allemaal op de INN.

Deze wereldpremière vind kort na middernacht op 31 december 2019 (1 januari 2020) plaats. Voor dit spektakel zal er eerst op de Nordkette een prachtige vuurwerkshow getoond worden.

Complete agenda en meer informatie is hier te vinden.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×