Internationale Libro Ballon Cup Brixental

Libro Ballon Cup Brixental 16 september 2023

Internationale Libro Ballon Cup Brixental

In de week van 15 – 23 september 2023 zijn er vele luchtballonnen boven de Kitzbüheler Alpen te bewonderen en dan met name boven Kirchberg en Brixen im Thale. Meer dan 30 teams nemen het tegen elkaar op tijdens de Libro-Ballon-Cup in Kirchberg.

De 34e editie van de Internationale Libro-Ballon-Cup is een feest voor jong en oud, maar zeker ook voor toeschouwers en deelnemers

Tijdens het event zijn er dagelijks wedstrijden tussen teams uit Oostenrijk, Duitsland, Groot-Brittanië en Zwitserland. Ook zijn er vele andere activiteiten en festiviteiten.

Libro Ballon Cup Brixental 16 september 2023

In de ochtend waren er zeer veel ballonnen opgestegen!

Tussen 8.00 uur en 17.00 uur stijgen de luchtballonnen op. Het hoogtepunt van het evenement is de ‘Nacht van de Ballon’ op woensdag 20 september. Om 19.30 gaat de ‘Nacht’ van start met vuurwerk bij Stöcklfeld. Voor iedereen die graag een keer wilt zweven door de lucht: dit is the-place-to-be!

Voor toeschouwers gratis. Ballonvaarten mogelijk vanaf € 220,- (avond) en € 260,- (ochtend). Meer informatie is hier beschikbaar. Reserveren kan via +43 57507 2000 of +43 664 4938 195.

Live op facebook hebben we ook nog een video opgenomen.

Hoe leuk het er in de avond uit zou kunnen zien? Kijk hieronder maar eens.

Libro Ballon Cup Brixental 16 september 2023

Libro Ballon Cup Brixental 16 september 2023

 

Libro Ballon Cup Brixental 16 september 2023

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...