Intersport Twinsport Skibeurs 3 – 6 februari 2022

Twinsport Skibeurs 3 tm 6 februari 2022

Intersport Twinsport Skibeurs 3 – 6 februari 2022

Het is bijna februari en binnenkort start ook weer de krokusvakantie. We kunnen jullie blij maken met een skibeurs die er weer aan zit te komen. Wellicht dat jij ook nog opzoek bent naar nieuwe wintersportkleding, ski’s, helmen, goggles of andere mooie accessoires. Intersport Twinsport heeft daarvoor een zeer lang weekend uitgekozen. Van 3 tot en met 6 februari 2022 kun je jou slag slaan bij maar liefst 4 vestigingen van Intersport Twinsport.

Tijdens deze skibeurzen kun je profiteren van diverse beursdeals waarmee je voordelig aankopen kunt doen voor je wintersport. Ook is het mogelijk om gebruikte materialen in te brengen voor op de beurs. Verkoopt Intersport Twinsport jouw ski/snowboard of ski-/snowboardschoenen, dan krijg je een tegoedbon t.w.v. de volledige opbrengst.

De skibeurs wordt georganiseerd met inachtneming van de corona maatregelen vanuit de overheid.

De skibeurzen worden gehouden in Leiden, Hengelo, Woerden en Cruquius.

Intersport Twinsport Skibeurs Leiden

Intersport Twinsport Skibeurs Henglo

Intersport Twinsport Skibeurs Woerden

Intersport Twinsport Skibeurs Cruquius

Kitzbühel Resterhöhe Topfoto

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...