Ischgl Andrea Berg en Helene Fischer Top of the Mountain

Ischgl Top of the Mountain

Het is al weer bijna september en dat betekent dat de meeste mensen ook bezig zijn met het boeken van een wintersport. Ook de voorbereidingen in menig skigebied zijn van start gegaan. In Ischgl heeft men de opening en het sluiten van het seizoen al rond.

De Top of the Mountain Concerts (opening en sluiting) worden altijd druk bezocht en dat komt ook omdat men meestal supersterren binnenhaalt. In het verleden zijn de volgende artiesten al voorbij gekomen.

Mariah Careh, Alicia Keys, Elton John, Nickelback, Robbie Williams, Muse, Kylie Minoque, The Killers, Zucherro, Tina Turner, Pink etc etc…. en de lijst gaat maar door.

Voor komend seizoen zijn er Duitstalige supersterren binnengehaald.

Het Top of the Mountain Opening Concert wordt gedaan door Andrea Berg en het Top of The Mountain Closing Concert….daarvoor is Helene Fischer ingehuurd. Voor de mensen die deze toppers niet kennen. De allergrootste hit van deze 2 staat hieronder. Wij weten nu al dat heel veel mensen op deze 2 dames gaan afkomen.

Wie gaat er heen?

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht