Ischgl, bedrijf meldde geen Corona geval in februari

Ischgl, een bedrijf in Ischgl heeft verzuimd een corona geval te melden bij de autoriteiten. Er wordt nu gekeken of er een gerechtelijk onderzoek gestart gaat worden tegen dit bedrijf.

Een positief geval van het coronavirus zou eind februari bekend zijn geweest in een bedrijf in Ischgl. Maar dat werd niet zoals voorgeschreven was aan de gezondheidsautoriteiten gemeld. Dit was de informatie die de ZDF (Duitse TV zender) waarschijnlijk heeft gehad en ook heeft doorgespeeld naar de gemeente Ischgl.

Deze zaak, zou een werknemer betreffen, die naar huis werd gestuurd. Er is een meldplicht voor coronagevallen en zelfs volgens de epidemiewet kunnen er hoge boetes worden uitgedeeld of zelfs nog erger gevangenisstraffen.

Laten we hopen dat het de komende weken niet alleen in Oostenrijk minder wordt met de gevallen maar in de hele wereld.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...