Ischgl einde winterseizoen

Ischgl 25 november 2018

Ischgl 25 november 2018

Ischgl einde winterseizoen dit naar aanleiding van de laatste beslissingen van de Oostenrijkse regering en de aanhoudende pandemie. Voor het eerst in de geschiedenis van het skigebied Ischgl zal men in het winterseizoen 20/21 geen enkele skidag meemaken.

Ook gezien de verschillende regels en voorschriften in Oostenrijk en Zwitserland was aanleiding dat Ischgl helemaal niet meer open gaat. Deze zware beslissing maakte Ischgl net bekend op hun Facebookpagina.

Weinig hoop voor Pasen

Nu is de Britse en Zuid Afrikaanse versie dat ervoor zorgt dat Tirol aan strengere maatregelen wordt onderworpen, en ook een sprankje hoop door bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) werd de grond in gedrukt door aan te geven dat opening van de horeca in maart niet zal gebeuren. Toch hield Andreas Steibl, directeur van de VVV in Ischgl hoop op goed nieuws vanuit Wenen, helaas was dit ijdele hoop. Er zijn wat versoepelingen aangekondigd maar het is nog steeds niet zeker of de toeristische sector weer in april open mag.

Begin zomerseizoen

Na het mislukken van het o zo belangrijke winterseizoen kijkt men vooruit naar de zomer. Het zomerseizoen zal op 25 juni 2021 van start gaan en men hoopt iedereen weer te mogen verwelkomen in het mooie Paznaundal. Het winterseizoen 21/22 zal overigens op 25 november 2021 van start gaan.

Lees ook Blijft Ischgl dit seizoen dicht? en onze liveblog.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×