Ischgl: “Kitzloch”-kelner positief getest op Corona

Ischgl klimaatneutraal

© TVB Paznaun – Ischgl

Ischgl: “Kitzloch”-kelner positief getest op Corona

Waar het twee jaar geleden mis is gegaan in Ischgl daar komt nu ook een bericht vandaan dat een kelner positief is getest op Corona.

Uit voorzorg werd er een openbare oproep geplaatst door Tirol. Aan alle mensen wordt gevraagd die tussen 23 en 24 december hier zijn geweest een PCR-test uit te voeren.

De persoon die getest is op corona en positief is bevonden heeft voor het laatst gewerkt op 24 december in de Kitzloch in Ischgl. Overbodig is om te zeggen mocht je daar geweest zijn hou zeker de gezondheid in de gaten.

Er is wel een behoorlijk verschil met 2 jaar geleden. De barretjes zoals we die kennen dat is dit jaar verleden tijd. Eten en drinken mag uitsluitend en alleen aan toegewezen tafels waar je kunt zitten. De medewerkers dragen verplicht een FFP2 masker en voor deze werknemers geldt 3G. Voor de bezoekers geldt 2G. Ga je van je plaats af dan is het dragen van een FFP2 masker verplicht.

Wij zelf hebben deze laatste procedures zelf ook meegemaakt met de kerst. Het is een kleine moeite om even een FFP2 masker op te doen en naar je tafel te gaan of er vanaf te gaan. Uiteraard is het een extra maatregel maar als je daardoor wel de dingen kunt doen die je in het algemeen ook kunt doen dan is dat voor ons geen probleem.

Met skiën geldt eigenlijk hetzelfde. Alleen in de liften een FFP2 op en daar is ook wel overheen te komen.

Ischgl 24 nov 2018

Kleine update voor de mensen die een beetje azijn op hebben. Dit bericht is puur om mensen te waarschuwen die daar wellicht zijn geweest. Er wordt een oproep gedaan in Oostenrijk en die wordt nu niet echt door de Nederlanders gelezen.

Dat er iemand corona krijgt op welke plek dan ook dat kan overal gebeuren. Het is wel zaak dat mensen daarvan op de hoogte worden gesteld meer niet.

Bron: OE24.at

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...