Ischgl ontwaakt 3 december 2022

Ischgl 3 december 2022

Ischgl ontwaakt 3 december 2022

Dit keer kregen we wat foto’s en video’s toegezonden vanuit Ischgl. eindelijk hebben ze daar ook weer een mooie start van de winter kunnen maken. vorige week nog het openingsconcert op de Idalp en nu lijkt alles weer meer naar het normale te gaan. Niet alleen in Ischgl maar dat geldt voor heel Oostenrijk.

We kruipen weer langzaam de winter in. Vanaf een hoogte van zo n 1000 meter is het wit en natuurlijk kunnen de pistes nog wel wat centimeters gebruiken maar er kan geskied worden.

Hieronder al een eerste video die we op TIKTOK hebben geplaatst. Uiteraard kun je ons daar ook volgen en dat geldt ook voor Instagram. als we in Oostenrijk zitten dan willen we ook deze kanalen wel volgooien met foto’s en video’s. Wil je bij blijven volg ons dan ook op deze kanalen.

Ischgl 3 december 2022

Ischgl 3 december 2022

Ischgl vanochtend vroeg 3 december 2022

Ischgl 3 december 2022

Ischgl 3 december 2022

Ischgl 3 december 2022

Alpennatuurlijk.nl is het zusje van de Oostenrijksewinkel.nl.

De fijnste 100% natuurlijke verzorgingsproducten en hamamdoeken uit de Alpen, persoonlijk getest en uitgezocht. Met de code Kerst2022 ontvangt u 10% korting op uw bestelling.

Oostenrijkse Winkel

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...