Jaloersmakende beelden vanuit Oostenrijk

Jaloersmakende beelden vanuit Oostenrijk

Jan is deze week in SkiWelt en heeft het beste weer van de wereld als je van winterse omstandigheden houd. Hierboven staat een live video van Jan en we hebben veel foto’s van hem gekregen en die zullen we ook aan jullie tonen.

Overigens de rest van de week blijft de zon uitbundig schijnen. Zelfs tot vrijdag hebben we gehoord. Dan ben je echt spekkoper. De keren dat ik zelf in Oostenrijk ben geweest dit jaar heb ik de zon nog niet zoveel gezien. Daar gaat gelukkig verandering in komen.

Nu al kan ik jullie meedelen dat we met dat mooie weer vrijdag in Zell am See zijn en zaterdag een rondje in het Skicircus doen. We starten dan in Fieberbrunn. De andere dagen blijven de op onze thuis basis ook daarvandaan kunnen jullie weer verse nieuwe beelden verwachten.

Hieronder foto’s zoals het vandaag was. Is het geen plaatje?

SkiWelt Wilder Kaiser Aualm Scheffau

Zinsberg Brixen im Thale

Zinsberg Brixen im Thale

Westendorf

Westendorf Pistenbully

Westendorf

Westendorf

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...