Jan bericht vanuit Hollersbach

Pinzgau

Jan Huibers is op dit moment in Hollersbach. Deze plaats ligt tussen Mittersill en Bramberg am Wildkogel. Jan gaat het deze week beleven en dat is een totale metamorfose. Van een groen dal wordt overgeschakeld naar een wit dal.

Hoeveel sneeuw er exact gaat vallen is niet exact te voorspellen. Op het laatste moment kan het zelfs erg meevallen of ….. dat laatste daar gaan wij maar even niet van uit.

Wij hopen dat dit de laatste groene foto’s zijn van de komende winterse maanden en dat het een sneeuwrijk seizoen gaat worden. Hieronder nog een aantal dronefoto’s van Jan.

Pinzgau

Pinzgau

Pinzgau

Volgens Bergfex gaat er het volgende aan sneeuw vallen in de omgeving van Hollersbach en Bramberg am Wildkogel.

Bergfex Bramberg 7 dec 2018

Bergfex Hollersbach Mittersill 7 dec 2018

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×