Jonge vakantiegangers in Kirchberg in Tirol laten een spoor van vernielingen achter

Kirchberg

Jonge vakantiegangers in Kirchberg in Tirol laten een spoor van vernielingen achter SCHANDALIG

Verschillende vandalen hebben zondagnacht grote schade aangericht in Kirchberg in Tirol. De daders, vermoedelijk jonge vakantiegangers,  lieten een spoor van vernieling achter in Kirchberg in Tirol door onder meer verkeerslichten uit te schakelen en vuilnisbakken te slopen. De politie hoopt op aanwijzingen.

Op basis van de tot nu toe uitgevoerde onderzoeken en interviews kan worden aangenomen dat de verdachten waarschijnlijk “Nederlandse jongeren zijn”, meldt de politie vandaag.

Onderzoekers hopen op aanwijzingen

De onbekende aanvallers sloegen zondagavond toe. Ze rukten verschillende markeringspalen langs de Kitzbüheler Straße in Kirchberg er uit. Een vuilnisbak bij een bushalte raakte beschadigd. Ook een bord was het doelwit van de vandalen.

De politie van Kirchberg is opzoek naar tips, heb je wat gezien neem dan contact op met het volgende nummer: 059 133/7205.

Laten we hopen dat ze dit tuig snel oppakken want ze zitten deze week waarschijnlijk nog in het zelfde dorp.

Bron: Kronen Zeitung

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...