Jongen na val uit lift ernstig gewond St Johann

St Johann in Tirol topfoto

St Johann in Tirol met schitterend uitzicht op de Wilderkaiser

Jongen na val uit lift ernstig gewond St Johann

Zondagmiddag vond een ski-ongeluk plaats in het skigebied van St Johann in Tirol. Dinsdag is dit pas bekend gemaakt.

Een elfjarige Duitser is vanuit een stoeltjeslift gevallen. Volgens de eerste bevindingen van de politie kon de jongen kort voor 16.00 uur niet op de stoel van de skilift gaan zitten en de beugel sluiten, omdat zijn ski’s elkaar kruisten bij het instappen van de lift. De Duitse jongen verloor zijn evenwicht en viel van een hoogte van ongeveer vijf meter naar beneden. Op dat moment zat hij alleen in de lift.

De elfjarige jongen liep ernstige verwondingen op als gevolg van de val en werd, na eerste hulp door het pistereddingsteam, per helikopter naar het ziekenhuis van Kufstein gevlogen en daar opgenomen. Getuigen van het ongeval worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau van Erpfendorf op 059133/7201.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×