Jongen valt uit skilift en wordt gered door omstanders

westendorf 10 dec 19

illustratieve foto

Jongen valt uit skilift en wordt gered door omstanders

Er gebeurd altijd wel iets in de bergen of op de piste. Ook komen er meldingen voor dat er mensen vanuit een stoeltjeslift vallen. Dat kan in het begin bij het instappen zijn (dat komt vaak voor) of heel sporadisch dat iemand wegglijdt en zich net kan vastklampen aan de lift of aan een persoon.

Hieronder staat zon video van een redding van een jongen die net onder de beugel was doorgegleden.

Nu gebeurd dit niet vaak (lees zelden) en dat is maar goed ook.

Stoeltjesliften veilig voor kinderen

Er zijn zelfs liften waar een magneet op de rugleuning zit. De kinderen die les hebben dragen een hesje waaraan ook iets van metaal aan zit. Het kind wordt in de lift gezet en vind meteen aansluiting met de rugleuning. De magnetische koppeling kan pas worden losgelaten bij het bergstation en dat is wel zo veilig. Een prima systeem.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...