Eerste Jump & Slide Park ter wereld in het Skicircus

Eerste Jump & Slide Park ter wereld in het Skicircus

Eerste Jump & Slide Park ter wereld vindt je in het Skicircus. Het skicircus wat alom bekend staat om zijn vele goede geprepareerde pistes, moderne infrastructuur, apres-ski en de winter in het Skicircus is echt een circus. Maar dat veranderd eind maart als het winterseizoen eindigt in veel gebieden in de Alpen en dus ook in het Skicircus. Maar dat wil niet zeggen dat er niks meer te doen is in het gebied wat beter bekend staat als Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Met dank aan de Jokercard is er heel veel te doen in het Skicircus, denk aan tennis, golf maar je kan ook karten, Fly’n Soul Tandem Flights (met Florian Hasenauer) en veel veel meer. Zo is er dit jaar iets nieuws bij gekomen het eerste Jump & Slide park ter wereld.

Jump & Slide Park

Dit jaar is dit dus nieuw in Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en gelegen in het Hochseilpark. Hier heb je naast de Jump & Slide ook de Mega Flying fox een 1,5 km lange kabelbaan waar je aan hangt in een harnas. Met een snelheid van 80km/u op een hoogte van 120 meter vlieg je naar beneden. Maar het park heeft meer te bieden, klik op deze link voor meer info.

Het park heeft een 35 meter lange glijbaan, een “Jump Tower” van maar liefst 8 meter,. Tevens is er een “Trampolin Area” en vanaf augustus is er ook een boulderwand. De kussens zijn 2 meter hoog dus de grond raken is niet aan de order.

Het park is dagelijks tot 14 september geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur, in juli en augustus is het zelfs een half uur eerder geopend. Vanaf 15 tot eind september is het op woensdag en in de weekenden geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur, oktober is de laatste maand dat het open is. De laatste maand is het alleen in het weekend van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend.

Prijs is voor een kind ?12,- per 2 uur, vanaf 16 jaar betaal je ?16,- per 2 uur.

Meer weten bezoek hochseilpark.at

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht