Kabinet versoepelt reisadvies per 15 juni 2020?

voorjaarsdvakantie

Kabinet versoepelt reisadvies per 15 juni 2020? Morgen is het een belangrijke dag om te horen of ook Nederland het reisadvies voor de meeste Europese landen gaat versoepelen vanaf 15 juni 2020.

Dit nieuws is al weer uitgelekt en ook terecht gekomen bij RTL Nieuws. Deze datum is dan weer uitstekend gekozen omdat deze datum dan naadloos aansluit bij landen als Duitsland en Oostenrijk en dat zijn toch ook de landen waar wij doorheen zouden moeten gaan om uiteindelijk in Oostenrijk aan te komen.

Code Oranje naar code Geel?

Op dit moment is het nog steeds code oranje als het om reisadvies gaat. Het advies is dan om niet noodzakelijke reizen dan ook niet te doen. De verwachting is dat er voor heel wat landen dit advies versoepeld gaat worden (code geel) maar dat er toch voor een enkel land een uitzondering wordt gemaakt.

Morgen horen we dan meer hierover. Het kan eventueel wel zo zijn dat er in de betreffende landen nog wel beperkende maatregelen gelden maar als we kijken naar landen als Duitsland en Oostenrijk dan zou het daar zeker erg mee kunnen vallen. Dit komt ook dat deze landen al in een eerder stadium hebben aangegeven veel beperkende maatregelen te schrappen per 15 juni 2020. Voor Oostenrijk kun je als toerist sowieso weer dit mooie land in, per deze datum.

Morgen is er dus nog een grote vergadering om vervolgens een persconferentie te geven. Dit wordt zoals gebruikelijk gedaan door premier Rutte en minister de Jonge.

We wachten gewoon de positieve berichtgeving af die we morgen gaan ontvangen. We blijven het volgen.

Autobahn

Bron

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...