Kaiser Bummelzug in St. Johann in Tirol

Bummelzug St Johann in Tirol

Kaiser Bummelzug in St. Johann in Tirol

Na ons bericht over de Mountaincart in St Johann in Tirol is er nog een leuke attractie. Zeker voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de mensen die St Johann willen ontdekken.

Dit treintje brengt je langs alle mooie plekjes rondom St Johann. De “Bummelzug” biedt plaats aan 60 personen. De tocht door St Johann in Tirol duurt een uur en in het treintje kun je informatie absorberen in het Duits, Engels en Italiaans. Van juni tot en met september kun je hier gebruik van maken.

Wanneer rijdt de Bummelzug in St Johann in Tirol?

Vanaf 12 juni t/m 19 september is dit treintje in bedrijf. Let op hij rijdt alleen op de woensdag en donderdag tussen 11 uur en 16 uur! Wie is er al eens met dit treintje mee geweest?

Kaiser Bummelzug St Johann in Tirol

Kaiser Bummelzug St Johann in Tirol

Meer info kun je HIER vinden.

Bummelzug St Johann in Tirol

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×