Kaiserschmarrn het oude recept

Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn het oude recept

Een tijdje geleden hadden we het oude recept vrijgegeven voor de Wienerschnitzel. Mocht je dit gemist hebben klik dan HIER. Nu is er weer een leuke oude video verschenen over het FANtastische gerecht Kaiserschmarrn. Wie heeft die nu niet gegeten?

Ook zien wij dat Nederlanders altijd op de weg terug naar Nederland pakken Knorr hamsteren. Dit gaat dan om de pakken Kaiserschmarrn, maar wat is nu nog beter….. Je maakt ze gewoon zelf.

Hierboven staat een foto van Kaiserschmarrn met Appelmoes. Zelf hebben we liever de Preiselberen. Wat is jullie voorkeur?

Kaiserschmarren met Preiselbeeren

Kijk naar onderstaande video, schrijf de ingrediënten op en ga eens in de keuken zelf dit FANtastische gerecht maken.

Eet smakelijk.

Kaiserschmarren Knorr

Toch liever de zakjes kopen dat kan ook bij onderstaande aanbieder, de Oostenrijkse Winkel. Overigens hebben die ook heel veel andere Oostenrijkse producten.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Kaiserschmarren

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...