Kaiserwetter bekijk de foto’s en video

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale FANtastisch Kaiserwetter

Kaiserwetter bekijk de foto’s en video

Wat een heerlijke dag was het vandaag in de Noordalpen. Het zal niet alleen bij ons zo mooi weer zijn geweest. Dit weekend zou daar een vervolg aan worden gegeven. Laten we ermaar van uitgaan dat het dit weekend ook nog prachtig kaiserwetter is.

Onderstaande beelden namen we op, op de camping.

Vandaag was zo’n dag dat je overal wel mooie beelden kon schieten. Het maakt niet uit welke kant het op was, alles zou mooi en goed zijn.

Hieronder nog een aantal foto’s.

CampingWelt Brixen im Thale

Mooie ijspegel

Brixental CampingWelt

Brixental Hohe Salve

Was het bij jullie ook mooi weer. Laat even een bericht achter in de reacties op facebook.

Op de Hohe Salve zag het er ook FANtastisch uit.

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×