Kaiserwetter in Kirchberg/Kitzbühel Video Update

Kaiserwetter in Kirchberg/Kitzbühel Video Update

Jochberg Gauxjoch

Kaiserwetter in Kirchberg/Kitzbühel. Het was weer zo’n mooie dag. We hadden er al 2 gehad en dit was nummer 3. Terwijl in Nederland iedereen zich druk maakt of er überhaupt wel te skiën is…weten wij wel beter. Dit jaar is het gewoon een stuk kouder geweest dan de andere jaren en er is heel veel kunstsneeuw gemaakt.

Ook vandaag waren de pistes geweldig en met dat mooie weer mag je gewoon weg niet klagen. We konden de route weer maken naar Pass Thurn / Resterhöhe. We hebben een extra lange video update gemaakt zodat jullie veel kunnen zien. Ook veel fragmenten van de pistes. Wil de 2 afdalingen helemaal zien. Dat kan. Klik dan HIER. Zie je de afdaling Brunn naar de Pengelstein en de afdaling Resterkogel naar Pass Thurn. FANtastische pistes

Jochberg

Ook hadden we weer is het geluk om in gondel nummer 1 te zitten van de 3S Bahn. Dat was al een tijdje geleden dat we daar in zaten. Wat is daar nu zo speciaal aan? Deze gondel heeft namelijk in het midden een glasplaat waardoor je loodrecht naar beneden kunt kijken…als je durft. Het hoogste punt tot de grond is circa 400 meter en dat is best hoog.

Ook waren we weer even in de media. Allereerst met die mooie foto waarmee we dag afsloten in Kirchberg en zelfs bewegende beelden.

RTL Kirchberg

Hieronder de weer video van RTL Weer. Vanaf 1 min 31

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht