Kaiserwetter Oostenrijk Webcambeelden wat een sneeuw!

Pitztaler Gletsjer er wordt geskied!

Pitztaler Gletsjer er wordt geskied! 27 september 2020

Kaiserwetter Webcambeelden wat een sneeuw!

Vandaag zou het in een groot gedeelte van Oostenrijk opklaren en dat betekent dus even wat webcams bekijken. Wat een plaatjes en in sommige gebieden waan je je gewoon midden in de winter. We zagen ook dat er geskied word op de Pitztaler Gletsjer (foto hierboven)

Maar bekijk onze video die we weer samengesteld hebben…maar bedenk ook dat in de lager gelegen gebieden de sneeuw nog geen blijvertje is. Wil je skiën dan kun je dat zeker doen op de verschillende gletsjers, bijvoorbeeld in de herfstvakantie.

Mocht je in Oostenrijk zijn stuur dan ook vooral je foto’s en of video’s in dat kan via de e-mail (info@fantastischoostenrijk.nl) of reageer in de reacties op facebook. Krijgen jullie al weer zin in de wintersport.

Scheffau

Hohe Salve

Kaprun Kitzsteinhorn

Leogang

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht