Kaiserwetter op de gletsjer van Kaprun

Kaiserwetter op de gletsjer van Kaprun

Kaiserwetter niet alleen op de gletsjer van Kaprun maar Kaiserwetter in heel Oostenrijk en het was feest. In Oostenrijk was iedereen vrij want het was vandaag een nationale feestdag.

Kaiserwetter Kaprun Kitzsteinhorn

Echt druk op de gletsjer was het zeker niet. De parkeerplaats stond nog lang niet vol en voor de kenners. De bussen brengen je al vanaf de parkeerplaats naar de gondel en dat is erg lekker ?

Zoals gezegd, kaiserwetter en dat betekent zon, zon en zon. In het begin stond er een beetje wind maar over het algemeen viel dat ook wel mee. We hebben ook weer alle pistes gezien. Het meeste is overigens allemaal open vanaf het Alpine Center en hoger.

We zijn de rest van de week ook nog hier aanwezig en hebben even naar het weerbericht gekeken. Dat wordt zonnebrand inslaan ?

weer

Zelf kijken hoe het de rest van de week wordt dan geven we je de LINK.

Uiteraard weer een korte video in elkaar gezet en heel wat foto’s onderaan dit artikel bijgevoegd.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

2 reacties

  1. Kees schreef:

    Vandaag heeft jouw foto vanaf de Kitzsteinhorn alweer het RTL weer gehaald.

    • Eric schreef:

      ja dat hebben we gezien en ook op BVN maar die zender heb je vast niet…. 🙂 BVN is een zender voor mensen in het buitenland. Zie het als de Wereldomroep, en die is er toch niet meer dachten we. Maar gewoon een tv zender met het beste uit Vlaanderen en Nederland en uiteraard het Europese weer en daar duikt wel is wat op qua foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht