VIDEO Kaiserwetter in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Saalbach Tirol S Bahn

Op 5 februari 2018 waren we in het mooie skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Dit was absoluut één van de beste dagen van dit seizoen.

De zon scheen, overal verse sneeuw en pistes waar je alleen maar van kunt dromen. Wij zijn opgestapt in Fieberbrunn en hebben een mooi rondje gemaakt langs Saalbach en Hinterglemm. Helaas hadden we niet de tijd om ook even in Leogang te kijken maar dat komt de volgende keer wel weer.

Saalbach Hinterglemm

We hebben een zeer uitgebreide video update gemaakt en kijk zelf eens hoe de condities zijn. Het is er op dit moment FANtastisch. Wij konden heel moeilijk kiezen tussen alle opnames die we gemaakt hebben. Ook zullen we jullie nog een aantal afdalingen laten zien. Beelden hiervan zitten heel kort in de video update maar we zullen deze later deze week helemaal in beeld brengen (de afdalingen Reckmoos Süd en die naar de Reiterkogelbahn))

Aan het einde van de video update hebben we heel toevallig een val van iemand opgenomen. Als je goed kijkt is het een goede skiër, opeens klapt zijn binding open. Meneer land op zijn hoofd en heeft gelukkig een helm op. Het is goed afgelopen.

We hebben op de website van Fantastisch Oostenrijk ook een video pagina. Klik maar eens op de menubalk op VIDEO of klik HIER, daar staan de afdalingen en video updates bij elkaar. Je kunt je ook abonneren op ons youtube-kanaal. Dat doe je HIER.

Nog meer zin gekregen om naar Oostenrijk te gaan. Neem eens vrijblijvend een kijkje op onze accommodatiepagina.

Hinterglemm Hochalm

Hinterglemm 12er Nord

Saalbach hinterglemm

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht